Om Martin Olin

Hej!

Martin Olin heter jag, och min drivkraft är att kunna hjälpa dig att må bra, att utvecklas och att nå din fulla potential. Jag vill hjälpa dig att nå detta genom att se hela dig och ge det stöd som just du behöver, här och nu. Sedan ett flertal år har jag hjälpt människor från ett helhetsperspektiv genom Qi Gong, Kung Fu och min utbildning i Akupunktur.

Mitt intresse för att se människan som helhet ledde mig till att söka förståelse för hur jag skulle kunna hjälpa till även från insidan. Som följd av detta så gick jag 2016 en första utbildning i hypnos med fokus på Självhypnos.

Insikten om, och upplevelsen av kraften i detta underbara tillstånd gjorde att jag valde att fördjupa mig inom hypnos genom att 2017 studera Hypnos och Hypnoterapi . Detta ledde till att jag nu är certifierad Hypnoterapeut enligt SAHH och NGH.

Jag arbetar med att finna roten till ditt problem, genom att se helheten. För att kunna lösa upp detta så använder jag olika metoder som alla baseras på en djup förståelse för människan och viljan att de ska bli fria från de problem som tynger och håller tillbaka henne.

De upplevelser jag har haft inom hypnos gör att jag är fullt och fast övertygad om kraften och nyttan med hypnos. När hypnos utförs från hjärtat, med en förståelse av människan som helhet och enligt en välbeprövad och kraftfull process – just då når vi fantastiska och värdefulla resultat.

 

         

För mer information, eller för att boka in en session, kontakta mig via email eller telefon:

Email:      hypnos@martinolin.nu

Telefon:  0705-215868