Feedback

Feedback från klienter i hypnossessioner:

"Different feelings, fears of not feeling balance and being dizzy almost all the time have made me trying to look for help as almost nothing else could help me before or make this feeling go away. This feeling, like a fear of something bigger has been here in the form of anxiety and a fear of a possible panic attack. Heavy, present at all times in my life. When I heard about the possibility to try hypnotherapy before, but I never felt like it was time, but somehow, when I heard of Martin, I really wanted to do it to finally find a real solution to my dizziness and other phobias/fears connected with it.

The session was an experience I cannot really describe, you have to be in it. But something happened. And I can honestly say that I feel better. I feel comfort and calmness. The session took me back to place I never thought I could go back to. And I look forward to the next one to find out even more."

Andrea

 

"Blev förvånad att jag lyckades släppa taget och vågade gå in i det jag såg. Trodde först inte att något skulle komma men blev förvånad hur tydligt jag upplevde mig själv o de olika situationerna.

Oerhört starka känslor, dofter, sinnesintryck. Att gå från sorg och smärta till ett tillstånd av lycka och tillit. Kände mig oerhört trygg hela tiden vilket ledde till resultat.

Ser med spänning fram emot fortsättningen!"

Eva

 

"Det är en väldigt befriande känsla, både under och efter en session. Att få uppleva en så nära variation av total närvaro i mig själv är något som jag aldrig tidigare klarat och att fortsätta med detta är något jag ser mycket fram emot.

Innan var jag nyfiken på hypnos, nu vet jag att det är ett fantastiskt hjälpmedel och en otrolig möjlighet att få en förståelse för mig själv. Något som ”vanlig” terapi och psykologi inte lyckats hjälpa mig med.

Tack!"

Malin

 

"Problem med ångest och dåligt självförtroende. Känslan av att inte räcka till, ibland ångest som leder till ilska, mest på mig själv. Sessionen var intensiv och jobbig (mentalt). Vi började med det som gav de dåliga och svåra känslorna, de händelser som jag kom att tänka på när jag hade ångest. Förlåtelse mot både andra och mig själv uppnåddes och detta hjälper att få bort ångest. Den viktigaste insikten var att jag själv kan påverka mitt mående, jag har ett val, att må bra och att förlåta!

Känslan efteråt är glad och lätt till sinnes. Jag känner mig taggad på den framtid med mitt ”nya” gladare och självsäkrare jag."

Matilda